Det engelske aktiemarked er blandt de største i verden, og har historisk set været et utroligt stærkt og stabilt aktiemarked. Det gør de engelske aktier meget interessante, og som lokker investorer til fra hele verden. Det gælder også for de danske investorer, og er du af dem, der leder efter engelske aktie anbefalinger, så får du her vores gode engelske aktie anbefalinger til nogle af de bedste engelske aktier.

Det engelske aktiemarked er som sagt stærkt og stabilt, når man ser på det engelske aktiemarked i et historisk perspektiv. Derfor findes der mange gode engelske aktier at investere i. Med vores gode engelske aktie anbefalinger kan du undersøge nogle af de bedste engelske aktier nærmere, og se på om de kunne være interessante for dig at investere i.

Gode engelske aktie anbefalinger

Her kan du se vores udvalgte og gode engelske aktie anbefalinger, med anbefalinger til nogle af de mest populære engelske aktier. Se mere om BP aktier, HSCB aktier og Hiscox aktier. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vores engelske aktie anbefalinger, ikke skal forstås som en opfordring til at investere. Vores tyske aktie anbefalinger er udelukkende anbefalinger til at undersøge aktierne nærmere.

BP aktier

BP er et af verdens største olie- og gasselskaber, og er en af de såkaldte ‘Supermajors’, der er en henvisning til de 6-7 største olie- og gasselskaber i verden. Selskabet blev grundlagt tilbage i 1909, men kan faktisk spore sin oprindelse helt tilbage til 1870. I dag har BP sit hovedsæde i London.

Som et af de såkaldte ‘Supermajors’, er BP et globalt foretagende, og som har aktiviteter overalt i verden. I 2022 var omsætningen på knap 250 mia. dollars, hvilket gør selskabet til et af de største i verden målt på omsætning. På Fortunes top 500 liste var BP placeret som nr. 35 i 2022.

Som et af verdens største selskaber, vil der naturligt altid være en stor interesse, og det gælder da også for BP aktier, der er nogle af de mest populære aktier i verden. Det skyldes ikke mindst det store brand og lette genkendelighed, som har været med til at konsolidere BP’s position.

Bp er dog ikke kun kendt for gode ting, og hvor mange måske husker det store olieudslip i den Mexicanske Golf. Denne og andre kontroverser har også været med til at give BP et lidt blakket ry. På trods af dette vedbliver BP at være et globalt selskab, med tilstedeværelse på markeder overalt i verden.

Det gør BP aktier til en af vores engelske aktie anbefalinger, og som gør det værd at se nærmere på BP aktierne. De kan nemlig hurtigt vise sig at blive en god investering, og derfor bør man holde godt øje med dem i de kommende år. Husk at lav en grundig research af aktien, inden du ender med at investere.

HSCB aktier

HSBC er en britisk bankkoncern, der har sit nuværende hovedsæde i London. Banken kan spore sin oprindelse tilbage til 1865, hvor selskabet blev oprettet med det formål at finansiere britisk handel i fjernøsten. Dengang var banken blandt andet med til at finansiere handlen med opium.

I 2022 havde HSBC en omsætning på over 50 mia. dollars, og havde en endeligt resultat på 15 mia. dollars. I tillæg til hovedkoncernen, så har HSBC en lang række datterselskaber såsom HSBC Bank Canada, HSBC Bank Turkey og HSBC Bank Argentina. HSBC beskæftiger over 200.000 ansatte på verdensplan.

Der er således tale om et meget stort og globalt selskab, der med sin store og stærke tilstedeværelse på globale markeder, har gjort HSBC aktier meget interessante. Det er samtidig også en af de store grunde til, at vi har udvalgt HSBC som en af vores engelske aktie anbefalinger.

Der er da også tale om aktier, som man bør undersøge nærmere. De kan nemlig hurtigt vise sig at stige med gode afkast til følge. HSBC indtager en solid position på globale markeder, og har generelt en meget sund forretning. Det giver gode forhåbninger om fremtiden, og er med at understrege, hvorfor man bør holde godt øje med HSBC aktier i de kommende år.

Hiscox aktier

Hiscox er et britisk forsikringsselskab med et primært fokus på ejendoms- og ansvarsforsikringer. Selskabet blev stiftet helt tilbage i 1901, og har sit nuværende hovedsæde i Hamilton, Bermuda. Selskabet havde i 2022 en omsætning på 2,7 mia. engelske pund og et resultat på 91 mio. engelske pund.

At Hiscox er et selskab der tilbyder niche-forsikringer ses også ved, at selskabet tilbyder forsikringer inden for kidnapning og hijacking. Deres forretningsaktiviteter går ud til kunder i hele verden, og tilbydes til både private kunder og til erhvervskunder.

Under corona-krisen kom Hiscox forretningspolitik under kritik i England, efter at Hiscox afviste at corona-relaterede skader var dækket af deres forretningspolitik. Det endelige resultat blev at Hiscox tilføjede ekstra store summer til sine estimerede corona-relaterede tab. Hiscox har siden udtalt, at deres omdømme har været upåvirket af sagen.

Det kan dog være svært at afgøre som investor, da Hiscox aktier tog et stort dyk i tiden efter corona-krisen. Det var der dog mange der gjorde, men Hiscox er, på trods af en stigning, ikke kommet lige så stærkt igennem corona krisen som andre selskaber. Aktiekursen ligger dog stadig godt og vel 30% over niveauet under corona-krisen.

Kigger man på tiden før corona-krisen, så er der dog stadig langt vej igen. Aktiekursen virker dog stabil, og har historisk set været meget stabilt stigende. Det er faktisk mere eller mindre kun corona-krisen, der får aktiekursen til at stikke ud.

Historisk set har Hiscox aktier klaret sig fremragende, og er også ganske fint på vej oven på corona-krisen. Der er derfor gode tegn at spore, og man bør holde godt øje med Hiscox aktier i de kommende år.

De kan nemlig meget hurtigt vise sig at blive ved med at stige, og igen nærme sig tidligere tiders niveau. Hvis det sker, så er der gode afkast at hente, og som gør det værd at holde godt øje med Hiscox aktier i de kommende år. Husk at være grundig i din research af aktien, inden du beslutter dig for at investere.